Rodman ponovo posjećuje Kim Jong Una, povest će i poznatog repera

rodman

Rodman opet kod Kim Jong Una, a sad vodi i poznatog repera

Nekadašnja zvezda Chicago Bullsa Dennis Rodman, namjerava uskoro ponovo posjetiti Sjevernu Koreju i lidera te zemlje Kim Jong Una i da sa sobom povede repera Kanye Westa.

Malo ko je, poput Rodmana, dobio priliku da upozna lidera Sjeverne Koreje, i još se sprijatelji s njim kao što je ovaj košarkaš to uspio. Pošto je Kim ljubitelj košarke, nije mnogo trebalo da njih dvojica postanu gotovo najbolji prijatelji.

Poznati reper i suprug reality zvijezde Kim Kardashian, Kanye West (41) nedavno je izjavio da mu je nekadašnji igrač Chicago Bullsa najveća inspiracija, a Rodman je dodao da želi da mu se Kanye pridruži tokom naredne posjete Sjevernoj Koreji.

“Mislim da me on (Kim) veoma poštuje zbog mojih uvjerenja”, rekao je Rodman, za US Weekly

“I Kanye radi mnogo dobrih stvari širom svijeta i zbog toga ga poštujem. U septembru ću opet da posjetim Sjevernu Koreju, a tom prilikom povešću i Kanyea. Ako bude želio da poslije šest, sedam dana provedenih tamo, napiše pjesmu o tome, samo naprijed“, rekao je Rodman.

Njih dvojica su nedavno viđeni u istom društvu tokom događaja “Životi crnih ljudi takođe su znajačni“ u Washingtonu. Zajedničko im je i to da obojica podržavaju trenutnu američku administraciju.

#MarchforOurLives

A post shared by Dennis Rodman (@dennisrodman) on

Rodman je prošlog mjeseca otputovao u Singapur kako bi prisustvovao samitu i historijskom susretu Kima i Donalda Trumpa.

“Kada sam započeo ovu cijelu avanturu sa putom u Sjevernu Koreju nisam to uradio zbog popularnosti. Samo sam htio da se lijepo provedem sa svojom porodicom. To je to”, naveo je Rodman.