Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"High Point Estate"

Rok zvijezda prodaje “komadić raja na zemlji”, cijena samo na upit

bon jovi

Luksuzni posjed s jedne strane je omeđen prostranstvom rijeke Navesink, a s druge strane se pruža plavetnilo Atlanskog oceana

Rok zvijezda Jon Bon Jovi stavio je u oglase svoj posjed u New Jerseyju koji se proteže na više od 60 hiljada kvadratnih metara. Stambeni prostor na imanju, poznat kao High Point Estate, inspirisan je francuskim dvorcem i prema dizajnu arhitekta Robert A.M. Sterna dovršen 1999. godine. Cijena luksuzne nekretnine nije navedena i moguće ju je dobiti samo na zahtijev.

Glavni objekat na imanju proteže se na impresivnih 1.600 kvadratnih metara. Krasi ga fasada od fine žbuke i kamena vapnenenca kojom dominiraju visoki i široki prozori te francuski balkoni s ogradama od kovanog željeza. Oborine s krova od škriljevca odvode se skupim bakrenim olucima.

Luksuzni posjed s jedne strane je omeđen prostranstvom rijeke Navesink, a s druge strane se pruža plavetnilo Atlanskog oceana.

Interijer je oslikao svjetski priznati umjetnik Pierre Finkelstein, a njime dominira 15 metara dug dnevni boravak s stropom visokim gotovo 4 metra, u kojemu je smješten ogromni rezbareni kamin.

Na drugom spratu glavnog objekta nalazi se šest spavaćih soba, od čega su četiri sobe s vlastitim kupaonicama smještene u jednom krilu, a dvije sobe nalaze se u krilu namijenjenom osoblju ili gostima, u kojemu se još nalazi kuhinja i kupaonica.

Od luksuznih sadržaja kuća još posjeduje dizalo, najmodernije kino, teretanu, biblioteku i grijani vanjski bazen s dvije kupaonice u cedrovini i pristanište za brod s liftom.

Na imanju se nalazi i jedan manji objekat s tri spavaće sobe i pubom nazvanim The Shoe Inn. U njemu je dnevni boravak sa stolom za bilijar i bar uvezen iz Francuske.

Osim stambenih objekata, na posjedu su i dvije bivše štale, od kojih je jedna pretvorena u studio za snimanje, a u drugoj se nalaze praonica rublja, radionica i skladišni prostor.

Lusksuzno imanje udaljeno je od New Yorka samo sat vremena vožnje.