SHOWbuzz

Globe Soccer Awards

Ronaldo opet dobio laskavu nagradu, ali pažnju je ukrala haljina njegove djevojke

30/12/2019

Na svom Instagramu se pohvalila kako se osjećala poput "prave princeze", a obožavatelji su se odmah složili s tim opisom

Cristiano Ronaldo šesti put u karijeri dobitnik je nagrade Globe Soccer Awards za najboljeg nogometaša godine, a nagradu je preuzeo na svečanosti koja je održana u Dubaiju.

“Zahvaljujem svojoj porodici, svojoj djevojci, sinu Cristianu, djeci koja me čekaju kod kuće, agentu, rodbini u Portugalu, prijateljima, saigračima iz Juventusa i Portugala. Velika je čast biti ovdje i primiti ovu nevjerovatnu nagradu. Nadam se da ću i sljedeće godine biti ovdje i dobiti ovu nagradu, naravno. Hvala svima i sretna Nova godina”, rekao je nogometaš tom prilikom.

No, čak i da ove godine nije uspio osvojiti laskavu titulu, može biti siguran da bi svi pogledi bili usmjereni u njegovom smjeru. Ipak, ovog puta za to ne bi bilo zaslužno njegovo nogometno umijeće, već njegova zgodna djevojka Georgina Rodriguez.

Par se modno uskladio, ali glavnu riječ je vodila očaravajuća uska bijela haljina s potpisom tuniskog dizajnera Alija Karouija kojem je Georgina već dugo vremena vjerna, a obožavaju ga i brojne druge slavne dame.

Haljina je ukrašena srebrnim perlicama te prati liniju tijela, a glavni adut joj je opasno visok prorez na nozi. Vitak struk je dodatno istaknut tankim remenom te je Rodriguez sve uskladila uz bijele modne dodatke, jednostavne sandale i upečatljiv, luksuzan nakit.

Na svom Instagramu se pohvalila kako se osjećala poput “prave princeze”, a obožavatelji su se odmah složili s tim opisom.

Komentari

Autor: Index.hr

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.