SHOWbuzz

veoma su bliske

Ronaldova Georgina rijetko objavljuje fotke sa svojom starijom sestrom

29/12/2020

Starija sestra Ivana Rodriguez pohvalila se kako provodi vrijeme s Georginom u gradu Gijon na sjeveru Španije

Dok cijeli svijet bruji o njenom dekolteu i skladnoj figuri koju je pokazala na dodjeli nogometnih nagrada u Dubaiju, Georgina Rodriguez u prvi je plan odlučila staviti svoju stariju sestru Ivanu koja je također jako, jako zgodna.

Na Instagram profilu Georgine Rodriguez osvanula je jedna od rijetkih fotografija na kojima je Ronaldova djevojka sa članovima uže porodice.

Starija sestra Ivana Rodriguez pohvalila se kako provodi vrijeme s Georginom u gradu Gijon na sjeveru Španije. 30-godišnja Ivana već godinama živi u ovom gradiću sa svojim partnerom Carlosom Garciom, akademskim umjetnikom.

Iako javnost to do sada nije znala, izgleda da su Ivana i Georgina veoma bliske, pa ne čudi da su blagdane odlučile provesti zajedno.

Nekoliko puta Georgina je svoju sestru povela na zaručnikove utakmice, na neke od svjetski poznatih stadiona, a dok je Ronaldo igrao u Real Madridu, Ivana je bila čest gost u njihovoj kući.

Sada su zbog udaljenosti (budući da Ronaldo igra u italijanskom Juventusu) nešto rjeđe zajedno.

S javno dostupnog Instagram profila zgodne Ivane, vidi se da gaji sličan modni ukus kao sestra.

Vole dizajnerske komade koji naglase ženski seksepil. Također se razumije u kuhanje pa često dijeli svoje gastro delicije koje sprema voljenom Carlosu.

Blagdansko vrijeme sestre provode u luskuznoj kući Ivane i Carlosa.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.