Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ruski milioner oženio 37 godina mlađu manekenku

elizaveta

Jedan od najpoznatijih ruskih naftaša 55-godišnji Valentin Ivanov oženio je manekenku s kojom je započeo vezu kad je ona imala samo 14 godina.

Bivši prvi čovjek Lukoila u Singapuru s 18-godišnjom Elizavetom Adamenko vjenčao se u glamuroznom dvorcu u Francuskoj četiri godine nakon što su završili zajedno.

elizaveta1

Vjenčanje se održalo u dvorcu Saint Jeanne na Azurnoj obali, a iako je prijateljica manekenke neke fotografije svadbe objavila na Instagramu, ubrzo ih je obrisala. Vjenčanje se navodno održalo prije šest sedmica, piše Daily Mail.

Креативная пара.

A photo posted by LizaAdamenko (@lizaadamenko) on


Mlađahna manekenka na svom se profilu na Instagramu redovno hvali njihovim raskošnim životnim stilom, u kojem ima mjesta i za vožnje Bentleyem i Ferrarijem te sunčanje po jahtama.
Na fotografijama nerijetko razmjenjuje nježnosti s 37 godina starijim milionerom. Iako je u Rusiji te u Singapuru, gdje par živi, dobna granica za seksualni pristanak 16 godina, vlasti nisu istraživale njihov odnos.

My own teleport to other galaxy??

A photo posted by LizaAdamenko (@lizaadamenko) on

Elizaveta se na društvenim mrežama okomila na one koji dovode u pitanje njenu ljubav prema starijem bogatašu.

“Ljudi bi trebali biti zreliji i pametniji. Ako mislite da su sve manekenke glupače, trebali piste se zapitati o sebi. Zašto je osoba koja je u vezi sa starijim muškarcem automatski kurva, a on je automatski sponzor?”, samo su neki od komentara koje je pisala.

Дружба.

A photo posted by LizaAdamenko (@lizaadamenko) on