SHOWbuzz

instagram

Salma Hayek neće još dugo objavljivati fotke u bikiniju

04/02/2021

Sudeći prema njenim riječima, 54-godišnju Salmu Hayek nećemo imati prilike tako skoro ponovno vidjeti u kupaćim kostimima

Atraktivna Meksikanka, zvijezda mnogobrojnih holivudskih hit filmova, među kojima i “Fride”, u kojoj je utjelovila slavnu Fridu Kahlo, u posljednje vrijeme oduševljava svoje pratitelje na društvenim mrežama fotografijama u bikinijma.

Sudeći prema njenim riječima, 54-godišnju Salmu Hayek nećemo imati prilike tako skoro ponovno vidjeti u kupaćim kostimima, na fotografijama kojima se hvalila na svojem Instagram profilu, budući da su sve koje posljednjih mjeseci objavljuje nastale tokom istog godišnjeg odmora na egzotičnoj destinaciji.

“Morala sam izgubiti dosta kilograma i puno vježbati kako bi krajem prošle godine uskočila u bikini. Drago mi je da sam snimila puno fotografija i ponosna sam na njih. Nastale su u prvoj sedmici mog odmora. A onda sam čula da se ćemo svi ponovno u karantin, pa se više nisam štedila s hranom”, rekla je Salma Hayek pa kroz smijeh dodala:

“Možda sam dosadila ljudima sa time, no ne dam im odmora. Mislit će da nosim bikini po cijeli dan, ali ne, svi su s iste lokacije i uskoro ću ostati bez novih fotografija.”

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.