Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Samo je jedan razlog zbog kojeg je Melania i dalje s Trumpom

melanija111

Iako američki mediji ne prestaju brujati o preljubima Donalda Trumpa, njegovoj supruzi Melaniji, prema riječima njoj bliskog izvora, ne pada na pamet razvesti se.

Kako piše Hollywood Life, razlog zbog kojeg se Slovenka ne želi rastati od supruga jest njihov sin Barron. Navodno je na muža bijesna dok su unutar zidova Bijele kuće, ali po svemu sudeći, smatra da bi razvod teško pao njihovom sinu.

“Svi koji misle da će Melania tražiti razvod su u krivu. Njen ostanak u braku nije znak slabosti, ona je fokusirana na sina i njegovu dobrobit. Vjeruje da je stabilno porodično okruženje, koliko je moguće u ovim okolnostima, najbolje za njega”, rekao je izvor.

Posebno jer je posljednja godina, otkako mu je otac postao američki predsjednik, bila jako teška za dječaka koji se odjednom našao okružen paparazzima i pod budnim okom javnosti.

Melania s pravom vjeruje da bi medijska eksponiranost eskalirala da se odluči na razvod, što bi samo štetilo Barronu. Zbog toga i dalje ostaje u braku sa suprugom, piše američki medij.