Sarajevo Holiday Market

Marija Šestić izvodi najljepše božićne pjesme u jazz aranžmanu

marija sestic

U petak, 20. decembra nastupa odlični B-Bend sa otoka Brača, koji će izvoditi najljepše dalmatinske pjesme

Nakon RSG Media Partija, na kojem su nastupili Neno Belan & Fiumensi, a koji je u Carlsberg Holiday Pub-u okupio prijatelje i partnere najveće radijske grupacije u Bosni i Hercegovini, praznična zabava u parku Hastahana se nastavlja.

U Carlsberg Holiday Pub-u, koji nudi bogat izbor i popularne cijene pića i barske hrane, veselo je već od poslijepodnevnih časova.

Od 16:30 na programu su After Work Partyiji uz Sarajevo Holiday Duo, koji izvodi najveće pop i rock hitove. Od 17:00 sati kreće podjela bingo listića, dok u 20:00 počinje izvlačenje Carlsberg binga.

Večernje svirke kreću od 21:00 i traju sve do iza ponoći.

U petak, 20. decembra nastupa odlični B-Bend sa otoka Brača, koji će izvoditi najljepše dalmatinske pjesme, a subota, 21. decembar rezervisana je za nastup Nešada Selmana.

U nedjelju 22. decembra posjetitelje će zabavljati Selam Tufekčić sa svojim bendom, u ponedjeljak 23. decembra nastupa odlični sarajevski pop-rock bend Shee's Breeze, dok će za badnju večer, u utorak 24. decembra, svirati i pjevati Evropa bend, koji izvodi popularne narodne pjesme.

Jedan od ciljeva Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa je širenje praznične atmosfere, pa će za katolički božić, u utorak 25. decembra, najljepše božićne pjesme u jazz aranžmanu izvesti fantastična banjalučanka Marija Šestić, u pratnji muzičara koji čine grupu Sarajevo Jazz Guerilla.

Sve u svemu, u ovo vrijeme novogodišnjih praznika Carlsberg Holiday Pub je zasigurno vjerovatno najbolje mjesto praznične zabave u Sarajevu.