Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

“Savjet” J. Lo: Ovako se obuci kada znaš da ćeš sresti bivšeg (FOTO)

j lo (1)

Jennifer Lopez održala je zadnji koncert u sklopu serije nastupa pod nazivom “All I Have” u Las Vegasu. Bila je to velika slavljenička večer za pop divu, a slavlju se pridružio i njen bivši momak.

Uz njenog sadašnjeg partnera Alexa Rodrigueza, njihovu djecu i veliki broj slavnih osoba, jedan gost na partyju nakon zadnjeg nastupa Jennifer Lopez u Las Vegasu, naročito je privukao pažnju.

Bio je ondje i Jenniferin bivši momak Sean Combs, umjetničkog imena Diddy s kojim je pjevačica bila u vezi od 1999. do 2001. godine. Bivši partneri srdačno su se pozdravili i izgrlili i tako pokazali da su ostali u dobrim odnosima.

Diddy je bio i na koncertu svoje bivše djevojke, a njen nastup pratio je iz prvih redova. U jednom trenutku tokom nastupa Jennifer je spazila svog bivšeg u mnoštvu i zapjevala mu te je uzviknula njegovo ime sretna što je došao na koncert.

Diddy sigurno nije ostao ravnodušan na pojavu svoje nekadašnje ljubavi. Jennifer Lopez izgledala je fenomenalno odjevena u pripijeni svjetlucavi kombinezon i sandale s vrtoglavom potpeticom.

Ovim izdanjem diva je još jednom pokazala da je u top formi i da u 50. godini života ne može izgledati bolje.