Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Seks skandal u svijetu boksa: Khana žena varala s Joshuom

joshua_khan

Amir Khan i njegova supruga Faryal Makhdoom senzacionalno su najavili da je njihov brak završen, i to u žestokoj svađi na Twitteru. Oboje su jedno drugo optužili da su varali.

Bokserski šampion čije se bogatstvo procjenjuje na 23 miliona funti, danas je šokirao javnost izjavivši da ga je njegova supruga varala s teškaškim prvakom Anthony Joshuaom.

Supruga Faryal, inače 26-godišnji model, uzvratila je istom mjerom, tvrdeći da njen suprug laže i da je vara.

Khan i Joshua: Bokserski šampioni u ljubavnom trouglu

Par je bio na zajedničkom odmoru u Dubaiju gdje su proteklog vikenda slavili Faryalin 26. rođendan, no onda se ona sama vratila u Englesku.

Izvor blizak porodici Khan izjavio je za MailOnline:

“Amir i Faryal su se razdvojili. Gotovo je. Dugo su imali problema u vezi i bili su na ivici razlaza. To je najbolje za oboje”.

Drugi član njegove porodice za isti izvor je kazao:

“Faryal je zlo. Ona je preuzela kontrolu nad Amirom i dovela ga do te mjere da je pao u tešku depresiju.”

“To je tragično. Od samog početka bilo je jasno da je Faryal zainteresirana samo za Amirov novac i slavu. Rekli smo Amiru da je ona loš izbor. Nije slušao. Ali dobro je što se uvjerio da je sebična, pohlepna i varalica. Uhvatio ju je u preljubi”.

“Jednom mu je čak i zaprijetila da će mu uzeti 60 posto udjela u imovini. Zadnjih pet mjeseci razgovarali su samo o udjelu u Amirovom bogatstvu i ništa drugo”, kazao je član bokserove porodice.

Faryal su roditelji boksera navodno optužili da samo želi njegov novca i da se oblači neislamski.