Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Seksi bivši zatvorenik uhvaćen kako vara ženu s bogatašicom

jeremy234

Jeremy Meeks (33) uživa u svom novom životu otkad je izašao iz zatvora u martu 2016. Bivši zatvorenik osvaja modne piste, pozira za časopise i druži se sa zvijezdama.

Kada je postao popularan još kao zatvorenik, Meeks je svojim obožavateljicama poručio da je sretno oženjen. S medicinskom sestrom Melissom nedavno je proslavio osam godina braka.

S njom ima sina Jeremyja Meeksa Juniora, a ona ima još dvoje djece. Cijela porodica je sretno pozirala za Božić, a Meeks je uz fotografiju napisao: ‘Zajedno kroz sito i rešeto’.

Melissa je sa suprugom pokrenula i vinariju te ga je posjećivala u zatvoru. Meeks je iza rešetaka završio zbog ‘djelovanja u bandi’ i posjedovanja oružja i municije bez dozvole.

No Meeks je, čini se, zaboravio suprugu te se trenutno zabavlja s Chloe Green (26), nasljednicom Sir Philippa Greena, vlasnika slavnog Top Shopa.

Chloe i Jeremy plove Mediteranom na golemoj jahti s prijateljima. ‘Najseksi bivši zatvorenik’, kako su ga prozvali, nije skidao ruke s bogatašice.

Jeremyjeva supruga Melissa nedavno je na Instagram stavila nekoliko značajnih objava.

– Nikada se nemoj izvinjavati za količinu ljubavi koju daješ. Neka ti bude žao onih koji tu ljubav ne žele – napisala je Melissa, citirajući 2Pac-a.

Sa Melissom je nedavno proslavio osmu godišnjicu braka

Medicinska sestra dodala je da je ‘ljubav nije uvijek bajka’. Brojni pratitelji dali su joj podršku.