Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Seksualno zlostavljao kolegu: Kevin Spacey priznao da je gay

spacey

Kevin Spacey (58) priznao je fanovima i kolegama da je godinama, osim sa ženama, ljubovao i s muškarcima te je sada odlučio “izaći iz ormara”.

– Odsada ću i javno živjeti kao gay muškarac. Dosada su samo moji najbliži znali za moje odnose s muškarcima i ženama – napisao je Spacy.

Spaceyja je na javno priznanje o svojoj seksualnoj orijentaciji potaknula optužba kolege Anthonyja Rappa (46) koji je optužio holivudsku zvijezdu zbog seksualnog zlostavljanja kada je Rappu bilo tek 14 godina.

“Poštujem i divim se Anthonyju Rappu kao glumcu. Prestravljen sam nakom što sam čuo njegovu priču. Iskreno se ne sjećam našeg susreta, to je bilo prije više prije od 30 godina. Ali ako sam se ponašao onako kako on tvrdi, dugujem mu iskreno izvinjenje jer sam tada očito bio pijan i postupio sam neprimjereno. Žao mi je što se tako osjećao svih ovih godina.

Ova priča me potaknula da progovorim o drugim stvarima u svom životu. Znam da kolaju priče o meni koje su napuhane radi činjenice da skrivam svoju privatnost. Kao što moji najbližnji znaju, u svom životu sam imao veze i sa ženama i s muškarcima. Volio sam muškarce i imao sam romantične odnose s njima te sam izabrao živjet kao gay muškarac. Želim biti iskren i otvoren, a počet ću s razmišljanjem o vlastitom ponašanju”, napisao je glumac na Facebooku.

Mnogi fanovi su ga podržali zbog ispovijesti, ali neki su ga ipak osudili.

“Problem nije u tome što ti skrivaš svoju seksualnost, nego što si učinio to što si učinio maloljetniku. Spol uopće nije bitan, bitno je da se radi o djetetu. Izvinjenje je lijepo, ali o ovome se treba pričati”, poručila mu je jedna obožavateljica.