Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Slavni glumac

Šerbedžija odgovorio Štuliću: Ako kaže da nismo prijatelji, onda nismo

serbedzija3332

Žao mi je ako je to bilo samo s moje strane, kazao je Šerbedžija

Nakon što je Johnny Štulić prozvao Šerbedžiju da izmišlja oko njihovog prijateljstva te da koristi njegove pjesme bez saglasnosti, oglasio se i slavni glumac.

Za N1 Šerbedžija kaže da je prema Štuliću uvijek osjećao “lijepo i iskreno prijateljstvo” te da mu je žao ako je to bilo samo s njegove strane.

“Ako Johnny kaže da se nismo družili, onda se nismo družili. I ako kaže da mi nikada nije dao svoju pjesmu ‘Meni se dušo od tebe ne rastaje’ za predstavu ‘Hrvatski slavuj’ Borislava Vujčića, koju sam režirao u proljeće 1990. u Dramskom kazalištu Gavella u Zagrebu, onda mi nikada nije dao tu svoju pjesmu. I moja predstava nije počinjala s ‘Meni se dušo od tebe ne rastaje’.

Ako kaže da nismo šetali zagrebačkom Ilicom, ili da nije bio na rođendanu mog sina, onda nije bio na rođendanu mog sina i nismo nikada šetali pokislom Ilicom. I ako kaže da me nije nikada zvao na svoj koncert u Dubrovnik, onda ja nisam nikada sjeo na avion i doletio na njegov koncert. I ako kaže da nismo nikada, on, Mile Rupčić i ja pili crno vino i pjevali ‘Jano mori, Jano mori, Jano dušo’, onda nismo pjevali pjesme i crno vino nikada skupa pili, ako on tako kaže”, rekao je Šerbedžija.

“A ja kažem: Otkad sam upoznao Johnnyja zavolio sam njegove pjesme, cijelo to vrijeme osjećao sam prema njemu lijepo i iskreno prijateljstvo. Žao mi je ako je to bilo samo s moje strane. Ja ću i dalje voljeti njegove pjesme jer one se ne mogu nego voljeti”, zaključio je.