SHOWbuzz

Glumi Hilary Duff

Serija “Kako sam upoznao vašu majku” dobit će nastavak

22/04/2021

Radnja serije počinje 2021. godine, a prve scene će prikazati kako Sophie s prijateljima razgovara o tome kako se zaljubiti i pronaći idealnog partnera u vremenu u kojem se za upoznavanje koriste aplikacije poput Tindera

Serija Kako sam upoznao vašu majku (How I Met Your Mother) uskoro će dobiti nastavak pod nazivom Kako sam upoznala vašeg oca (How I Met Your Father), čiju produkciju potpisuje Hulu, prenosi Variety.

Hilary Duff tumačit će ulogu majke Sophie. Serija je zamišljena tako da Sophie priča svom sinu kako je upoznala njegovog oca.

Radnja serije počinje 2021. godine, a prve scene će prikazati kako Sophie s prijateljima razgovara o tome kako se zaljubiti i pronaći idealnog partnera u vremenu u kojem se za upoznavanje koriste aplikacije poput Tindera.

“Imala sam sreću da od početka svoje karijere dobijem sjajne uloge i jedva čekam da preuzmem ulogu Sophie. Velika sam obožavateljica ovog serijala i drago mi je što mi je ukazano povjerenja da sudjelujem u snimanju nastavka”, kazala je Hilary.

Inače, serija Kako sam upoznao vašu majku prikazivala se od 2005. do 2014. godine, a još uvijek nije poznato kako će se nastavak povezati s prvih devet sezona.

Komentari

Autor: Index.hr

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.