Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ryan Fischer

Šetač pasa Lady Gage progovorio o ranjavanju i poslao poruku pjevačici (FOTO)

Zahvalio je i svima koji brinu o njemu tokom oporavka, bolničarima koji su prvi došli na mjesto ranjavanja, porodici i Lady Gagi

Ryan Fischer, šetač pasa Lady Gage, oglasio se na Instagramu iz bolnice gdje se oporavlja nakon prošlosedmičnog ranjavanja.

“Prije četiri dana, dok je auto odlazio i krv je tekla iz moje prostrjelne rane, anđeo je došetao i legao pored mene. Umirio je moje panične vriskove dok sam ga gledao, iako sam shvaćao da je krv u kojoj leži moja”, napisao je Ryan u objavi pored fotografije na kojoj leži u bolničkom krevetu.

“Zagrlio sam Asiju najbolje što sam mogao, zahvalio joj za sve nevjerovatne avanture koje smo prošli, ispričao se što joj nisam uspio obraniti braću i tada zaključio da ću ih još ipak pokušati spasiti… i sebe”, dodao je Ryan govoreći o trećem psu Lady Gage, Asiji, koju je uspio obraniti od otmičara, prenosi Index.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Valley of the Dogs (@valleyofthedogs)

Zahvalio je i svima koji brinu o njemu tokom oporavka, bolničarima koji su prvi došli na mjesto ranjavanja, porodici i Lady Gagi.

“Tvoje bebe su vraćene i porodica je čitava… Uspjeli smo! Pokazala si ogromnu podršku mojoj porodici i meni tokom cijele ove krize. Volim te i hvala ti”, napisao je Ryan Gagi, koja je trenutno u Rimu zbog snimanja filma.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Valley of the Dogs (@valleyofthedogs)

Podsjetimo, prošle sedmice dvojica počinitelja oteli su Lady Gagina dva francuska buldoga, Kojija i Gustava, te pritom s četiri hica ranili njihova šetača Ryana. Lady Gaga je ponudila pola miliona dolara onome tko joj vrati pse, a psi su par dana kasnije pronađeni.