Severina i Igor odlaze iz Kebine kuće

severina

Kako pišu srpski mediji, Severina i Igor prvo su odlučili da će u Beogradu boraviti kod njegovih roditelja, ali čini se da to nije bilo najsretnije rješenje pa je sada došlo do promjene plana.

– Život na relaciji Beograd – Zagreb im je postao rutina i ne pada im teško. Kada dođu u Beograd, Severina i Igor borave na Bežanijskoj kosi, u kući u kojoj je Igor odrastao. Tamo im je lijepo, ali potrebna im je intima. Iako je Oljina i Kebina kuća dovoljno velika, Severina i Igor odlučili su za početak unajmiti stan u Beogradu.

Trenutno gledaju koja lokacija bi im najviše odgovarala i dvoume se između Bežanijske kose i Dedinja. O Bežaniji razmišljaju najviše zbog Kebe i Olje, koji su se jako vezali za Aleksandra, kojeg nazivaju svojim unukom – kaže izvor blizak paru.

– Olja i Keba ne žele se miješati u odluke koje donosi njihov sin, ipak, žao im je što Igor neće toliko vremena provoditi u kući u kojoj je odrastao. Preseljenje se trebalo dogoditi ranije, ali kako nisu našli stan koji bi im u potpunosti odgovarao, do njega nije došlo.