Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Severina i njen muž saslušani u policiji

severina igor

Hrvatska pjevačica Severina (44) i njen suprug Igor Kojić (29) saslušani su danas u Upravi kriminalističke policije u Novom Beogradu, po prijavi koju je podnio pjevačicin bivši partner Milan Popović.

Naime, bivši Severinin podnio je prijavu protiv pjevačice i njenog supruga zbog fotografija koje je Kojić objavljivao na društvenim mrežama. Riječ je o fotografijama Popovićevog i Severininog sina Aleksandra (5). Ove navode potvrdio je njen menadžer Tomica Petrović.

– Milan Popović je u Beogradu podigao privatnu krivičnu prijavu protiv Igora Kojića zbog postavljanja fotografija Severininog sina Aleksandra na Instagram što je nastavak njegovog pritiska i pokušaja diskreditiranja Severine i njenih bližnjih. Severina i Igor su tim povodom u svojstvu građanina otišli na policiju dati iskaz. Milan Popović je zbog objavljivanja fotografija već podigao dvije krivične prijave u Hrvatskoj, a i sudsku tužbu na Prekršajnom sudu u Zagrebu. Obje krivične prijave su odbijene kao neosnovane, a sudski spor je izgubio. Naime, Sektor kriminalističke policije je dana 12. decembra 2016, Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Zagrebu podnio krivičnu prijavu protiv Milana Popovića za krivično djelo pokušaja oduzimanja djeteta pa se pretpostavlja da Milan Popović diže prijave protiv Severine i njenih bližnjih, kako bi se stvorio dojam da je ona ta koja krši zakon. Sve to radi isključivo iz svog ličnog interesa i na žalost ne razumije da time nanosi ogromnu i nepopravljivu štetu svome djetetu – rekao je pjevačicin menadžer.

Inače, Popović je prije nekoliko dana u jednom intervjuu objasnio razlog podnošenja prijave i tužbi protiv Severine i Igora Kojića.

– Mislim da broj tužbi nije bitan, u ovakvim procesima tužbe i prijave s jedne i druge strane su normalna stvar. Bitno je spomenuti da su moje tužbe usmjerene isključivo na zaštitu Aleksandra i na omogućavanju Aleksandru da odrasta uz oba roditelja. Tužbe sa Severinine strane usmjerene su k tome da se ja kaznim i da se od mene napravi kriminalac – rekao je Popović.