Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Severina ignoriše svekra, više mu se ne javlja na telefon

severina nova

– Ja i Igoru i kćerki Nataši kažem kad god imaju neku nedoumicu, prvo da se meni obrate. Oduvijek su bili iskreni s nama. Eto, sada sam Igoru rekao da pravi dijete. Kada bi se to dogodilo, ja bih bio najsretniji – rekao je srbijanski folk pjevač Dragan Kojić Keba (55), inače svekar hrvatske pop pjevačice Severine.

No, pjevač ne zna jesu li ga Severina (43) i Igor (28) poslušali jer mu se, kako je kazao za Blic, više ne javljaju na telefon.

– Najbolje je da to pitate njih, ja ne znam, nismo se čuli. Što da vam kažem, kad ih zovem, oni mi se ne javljaju na telefon – kazao je Keba koji svoju želju za unukom ne skriva pa je, tako, nedavno rekao da bi htio da Igor i Seve imaju “što više zajedničke djece”.

Bračni par Kojić već nekoliko sedmica uživa na putovanjima. Nakon Dubaija, posjetili su Zanzibar, a najzabavnije trenutke rado podijele i sa svojim obožavateljima na Instagramu. Među fotkama koje su okačili na društvene mreže bila je i jedna koja je probudila sumnju da je Seve već u poodmaklom stadiju trudnoće.