Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Severina na svadbi zakuhala sa svekrom

severina keba

Nekoliko dana prije svadbe, hrvatska pjevačica Severina se posvađala sa svojim svekrom Draganom Kojićem Kebom, jer se on nije složio s organizacijom same svadbe.

Prema pisanju srbijanskih tabloida, folk pjevaču nije bilo jasno zašto je Severina pripremila predstavu, a ne svadbu.

severina svadba igor

Srpski Alo piše da je svadba bila žestoka, no na samom vjenčanju Severina i njen svekar ponašali su se kao da nema problema između njih.

Keba je ipak odlučio sinu i snahi pokvariti plan pa nije želio ispustiti mikrofon iz ruke. Pjevao je svoje pjesme, a na video zidu vrtio vlastite spotove iz mladosti.

Da bi mu pokazala da joj smeta njegovo ponašanje, Severina mu je ironično u jednom trenutku kazala:

“Tvoja režija je mnogo bolja”.

keba severina

Foto: Milana Kondić/Alo

Keba nije odustao, a neki su gosti komentirali da se proslava pretvorila u njegov solistički koncert.

Sestra i zet ljuti

“Nismo bili na Severininom vjenčanju u Beogradu, kao ni na onom u Istri” – demantovali su Zdenka i Zdravko Žunić, sestra i zet splitske pjevačice, medijske napise o svom prisustvu na Severininoj svadbi.

zet sestra

Zdenka i Zdravko Žunić

– Iz pijeteta prema svojim rođacima i prijateljima, poginulim hrvatskim braniteljima, i poštujući marijanski katolički moral, ne odobravamo ovaj estradni cirkus.

Čudno nam je kako je vjenčanje u crkvi, kojemu također nismo prisustvovali, bilo u tolikoj tajnosti, a kako ovaj dio vjenčanja također nije ostao obavijen velom tajnosti.

Prekjučer smo u Vukovaru sahranili prijatelja koji je bio ozlijeđen zbog ćiriličnih tabli, a estradni menadžeri objavljuju CD s ćiriličnim natpisom Severininog vjenčanja – izjavili su Severinina sestra i zet za Slobodnu Dalmaciju.

– Srbi su nad nama vodili oružani rat, ugnjetavali nas 50 godina, a sada vode psihološki. Moja sestra odgojena je u hrvatskoj i moralnoj, rimokatoličkoj porodici, od oca Hrvata i majke Hrvatice, ali je njen život preuzela menadžerska mašinerija. Ona ima planetarnu slavu, ali sigurno ima tužan život. Molim za njeno zdravlje i sreću – kazala je Zdenka Žunić.