SHOWbuzz

Beograd

Severina privedena zbog kršenja policijskog sata, oglasio se njen PR

16/04/2020

Pjevačica je zaustavljena oko 21 sat u blizini Tržnog centra Okov u Ulici Partizanske avijacije u Beogradu

Nakon što ju je policija privela u Beogradu jer je prekršila policijski sat, Severina Kojić oglasila se preko svog PR-ovca Davora Grgina.

”Severina se pakirala, budući da ujutro kreće za Zagreb i izašla je autom izvan kuće, ne razmišljajući o policijskom satu. Priznat će prekršaj i platit će novčanu kaznu. Nakon mjesec dana neplaniranog boravka u Beogradu, u iščekivanju susreta sa sinom, nije ni čudo da je izgubila iz vida stroga ograničenja kretanja u Srbiji, koja u Hrvatskoj ne postoje, a Srbija se s tim prvi put susreće, kazao je njen PR, te dodao:

” Naime, jučer je, nakon 32 dana, prije povratka u Zagreb, otac dopustio da vidi sina na 15 minuta. Kako i Popović i njihov zajednički sin imaju srbijansko državljanstvo, ostala je dan duže u Beogradu, da bude sigurna da je Popović vratio dijete u Zagreb, jer ona ne bi mogla natrag u Srbiju, a njemu nije vjerovala, zato što je na sve moguće načine sprečavao da vidi dijete, opstruirao povratak u Zagreb, ne pristajući da se dijete vrati u Hrvatsku s majkom i provede obaveznu samoizolaciju od 14 dana u Hrvatskoj, s majkom koju nije vidio više od mjesec dana”, stoji u priopćenju.

Prema pisanju Novosti, pjevačica je zaustavljena oko 21 sat u blizini Tržnog centra Okov u Ulici Partizanske avijacije u Beogradu.

Policija je zaustavila BMW zagrebačkih tablica, a provjerama je utvrđeno da pjevačica nema dozvolu za kretanje tokom policijskog sata te je privedena u stanicu.

Nakon toga odvedena je sucu za prekršaje.

Komentari

Autor: Index.hr

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.