"Vanredno saopćenje"

Severina se nakon povratka u Zagreb oglasila neobičnom objavom

SEVERINA

U Beogradu se nalazila od sredine marta, kad je došla vidjeti sina Aleksandra, no njegov otac Milan Popović joj ga je odbio predat

Tokom izolacije Severina svoje fanove svake subote uveseljava druženjem na Instagramu, ali na toj društvenoj mreži ih je obavijestila da ove subote neće biti novog druženja.

Objavila je neobično uređenu fotografiju na kojoj joj iz glave “rastu” ruke te se uz nju malo našalila na vlastiti račun, no ipak je fanovima obećala nadoknadu.

” Drage curice, dragi dječaci, studenti i đaci, policajci…. Severinu je na putu od Beograda do Zagreba ozračila 5G mreža. Da! Stoga smo prisiljeni, umjesto SeVeTeVe, večeras emitirati repriznu snimku jedne emisije iz 2005. godine, budući da je to posljednje čega se Seve trenutačno sjeća. Nasreću, izrasle joj ruke, jer što veli njena pjesma: ‘…ruke služe mi da pijem, soba da se u njoj krijem, da se ni s kim tu ne družim…’ P.S. Ne brinite, kažu neuroznanstvenici da će sve biti okej već sljedeće subote. 20:30h Severina: Osveta crne udovice”, stoji uz fotku.


Severina je, podsjećamo, privedena u srijedu navečer u Beogradu zbog kršenja policijskog sata.

Kako su pisale Novosti.rs, izrečena joj je novčana kazna u iznosu od 50.000 dinara, odnosno oko 425 eura. Severina je boravila u kući svog svekra Dragana Kojića Kebe sa suprugom Igorom. U Beogradu se nalazila od sredine marta, kad je došla vidjeti sina Aleksandra, no njegov otac Milan Popović joj ga je odbio predati.

Severina se fanovima javila nedugo nakon ove situacije uz znakovitu poruku: “Misao dana u izolaciji. Čuvajte se ljudi kojima je i slomljena šoljica važnija od vašeg slomljenog srca. Ali ne osuđujte ih jer su već dovoljno osuđeni.”