SHOWbuzz

Kap koja je prelila čašu

Severina se razvodi, naljutila se zbog poznate voditeljice?

06/12/2018

Pjevačica i folkerov nasljednik posljednjih mjesec su u zategnutom odnosu

Severina Kojić riješila je da se razvede od supruga Igora Kojića poslije nepune tri i po godine braka, što je i razlog zbog koga se hrvatska pjevačica nije pojavila na koncertu svog svekra Dragana Kojića Kebe, iako je bilo predviđeno da gostuje, ekskluzivno saznaje Kurir.

Pjevačica i folkerov nasljednik posljednjih mjesec su u zategnutom odnosu, a kap je prelila čašu pred Kebinu krsnu slavu Sveti Mrata, kada se hrvatska pjevačica navodno naljutila na svekra zbog Jovane Joksimović.

Jovana i Željko Joksimović bili su pozvani da dođu na slavu kod Kebe sa njihovim kumom i menadžerom Banetom Obradovićem. Oni su bili i na njihovoj svadbi. Međutim, kada je Severina čula za to, napravila je haos. Zaprijetila je da će izvrijeđati voditeljku u lice pred svim gostima i otići u Zagreb. Nju je, naime, iznerviralo to što je jednom prilikom Jovana u svojoj emisiji jednoj novinarki postavljala pitanja o Severini kao majci.

Jovana je profesionalno radila svoj posao, ali Severina se našla uvrijeđena i niko nije mogao da joj dokaže da voditeljka nije imala zlu nameru, otkriva izvor Kurira i dodaje da je Keba ispao kolateralna šteta.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

– Keba je odmah pozvao Baneta i zamolio ga da ne dovodi Joksimoviće. Našao se u neobranom grožđu, ali morao je da stane na snajkinu stranu. I pored toga, Severina nije bila zadovoljna. Pokupila je svoje stvari i vratila se u Zagreb. Međutim, obećala je da će doći na koncert, ali je ispalila Kebu, kaže Kurirov izvor, prema čijim navodima je Seve trebalo da otpjeva pjesme “Virujen u te” i “Ja samo pjevam, ja samo sviram”, a potom i nekoliko numera u duetu sa svekrom, a da niko nije računao na njen izostanak, govori i to što je na vratima garderobe pisalo: Severina!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

– Seve je trebalo da nastupi kao prva gošća, nakon što Keba izvede 27. numeru. Bukvalno do tog trenutka niko nije znao da neće doći, jer je ona najavila da će stići baš pred nastup. Tu je bio i suprug Igor, koji ju je čekao, a ona mu je tek oko 22 sata javila da ne dolazi. Bio je šokiran i on, i Keba, i organizatori. Pored toga što je povrijedila cijelu porodicu, ona se ponijela i krajnje neprofesionalno jer je ovo prvi put da neko nekoga ispali za koncert. Uslijedio je afterparti, na kojem su se okupili brojni gosti kako bi proslavili uspjeh. Čak je jedna rođaka Kojića u jednom momentu prokomentarisala naglas: “Igoru je jedan brak ko nijedan”, kaže Kurirov sagovornik i zaključuje da je Seve očigledno ovim postupkom poslala Igoru signal da je njihov brak gotov:

– I ranije su imali nesuglasice, ali je Severina poštovala Igorovu porodicu, međutim, sada je skoro izvjesno da je kraj i da je ona zapravo tražila povod da okonča brak. A da Kebi nije bilo lako, pokazuje i to što je na koncertu zaplakao. Sudeći po razvoju događaja, teško da su to bile suze radosnice.

Severinin menadžer Tomislav Petrović nije se javljao na telefon, kao ni Jovana Joksimović.

Severina Kojić navodno je bila spriječena da se pojavi na koncertu, ali je zato bila aktivna na društvenim mrežama od večeri kada je njen svekar imao koncert, pa sve do sutradan. Ona je tokom Kebinog koncerta, ali i tokom jučerašnjeg dana na Instagram postavljala fotografije iz Zanzibara iz januara 2016. godine, kada su se Igor i ona tamo vjenčali po treći put.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

Nije joj palo na pamet da spomene to što se nije pojavila u Sava centru u utorak uveče, već je samo napisala “naše afričko venčanje”.

Severina i Igor započeli su romansu u februaru 2015.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.