Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

najveći DJ na svijetu

Shaquille O'Neal zapalio publiku na Zrću

shaq
FOTO 24sata.hr

Bivši košarkaš po Novalji se vozi na privatnom skuteru, a navodno je nastavio snimati i dokumentarac “Shaq Life”

Hrvatska je cijelu noć partijala u punoj snazi, rekao je jutros Shaquille O'Neal (47), penyionisani košarkaš i definitivno najveći DJ na svijetu. Kada je sinoć sa svojih 216 centimetara i 150 kilograma stao za pult noćnog kluba Noa na Zrću, nastala je prava euforija.

Umjetničkog imena DJ Diesel, miksao je muyiku, a svojom pristupačnošću oduševio je sve oko sebe.

– Shaq je jako zabavan i kul. Neumorno je dijelio autograme i nije mu bilo teško za nikoga odvojiti koju minutu – rekao je gost kluba koji se zatekao na Pow Wow festivalu.

Bivši košarkaš nije imao posebne zahtjeve. Kako piše Jutarnji list, poželio je samo imati slične vizualne efekte kao DJ Gigi D'Agostino koji je nastupao večer prije.

– Volim festivale, a moji setovi su najviše trap, hip-hop i dubstep. Meni je bitan nalet adrenalina kod publike. Kad ideš na festivale, oni su tu samo da vide izvrstan nastup. Ja im zato dajem izvrsnu muziku, na način na koji ja spajam sve to skupa – rekao je O'Neal.

Bivši košarkaš po Novalji se vozi na privatnom skuteru, a navodno je nastavio snimati i dokumentarac “Shaq Life”.

Privatnim avionom sletio je u nedjelju u Zračnu luku Zadar, gdje je dijelio autograme i strpljivo se fotografisao s obožavateljima.