"Films to Be Buried With"

Sharon Stone: Kada me udario grom bila sam u nekom čudnom stanju

Sharon_Stone_

EKG je pokazao veliki elektricitet u moj tijelu – rekla je i pojasnila da je deset dana nakon incidenta morala raditi EKG kako bi motrili njeno stanje

Holivudska glumica Sharon Stone (62) ovih se dana osvrnula na šokantnu priču o tome kako ju je udario grom. U podcastu “Films to Be Buried With” s Brettom Goldsteinom pojasnila je da je u tom trenutku preletjela kroz čitavu kuhinju.

– Bila sam tada kod kuće i stavljala vodu u peglu. Jedna ruka mi je i dalje bila na slavini, a druga na pegli i odjednom – udario je grom, a voda je bila provodnik. Odletjela sam kroz cijelu kuhinju i udarila u frižider – prisjetila se zvijezda filma “Sirove strasti”, piše Metro.

Nasreću, u tom trenutku nije bila sama kod kuće već je s njom bila i njena majka Dorothy, koja ju je budila šamaranjem.

– Majka je stajala ondje i samo me počela udarati po licu da se probudim. Bila sam u nekom čudnom stanju, ne znam kako to opisati osim da je sve bilo svjetlo, onako, poprilično ‘wow’ – kaže. Majka ju je ‘ubacila’ u auto i odvezla u bolnicu.

– EKG je pokazao veliki elektricitet u moj tijelu – rekla je i pojasnila da je deset dana nakon incidenta morala raditi EKG kako bi motrili njeno stanje.

Kako je holivudska zvijezda dodala, sretna je što je uopće i živa, s obzirom na to da ovo nije bio jedini “bliski susret sa smrću” koji je imala. Jednom se posjekla po vratu i samo pukom srećom nije zakačila venu, a 2001. godine je imala i moždanu aneurizmu.