Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Sve spremno

Simfonijski rock spektakl “Queen Tribute: Bohemian Rock Symphony” u Mostaru

queen tribute
Foto: PR

Nakon premijere u Zagrebu gdje je Dino Jelusić oduševio kao Freddie Mercury u rasprodanoj Ciboni, Mostar je druga stanica ovog simfonijskog rock spektakla

Simfonijski rock spektakl posvećen legendarnoj grupi Queen, “Queen Tribute: Bohemian Rock Symphony” s Dinom Jelusićem u petak, 25. augusta, stiže na mostarski Kantarevac.

Sve je spremno za simfonijski rock spektakl koji će u petak ispuniti stadion Kantarevac hitovima legendarne grupe Queen. Raskošna produkcija, vrhunski orkestar, rock bend i zbor, s ukupno 75 muzičara na sceni, uz trenutno najtraženijeg hard rock pjevača u svijetu – Dinu Jelusića, dovoljan su razlog da i vi ovog petka požurite na Kantarevac i od 20 sati uživate u ovoj koncertnoj senzaciji, saopćili su organizatori.

Bohemian Rhapsody, We Are the Champions, The Show Must Go On, Radio GaGa, I Want to Break Free, I Want it All, Don't Stop Me Now, A Kind of Magic samo su neki od velikih hitova grupe Queen u kojima će publika imati prilike uživati tokom ove dvosatne scensko-muzičke rock eksplozije posvećene Freddieju Mercuryju i Queenu.

Podsjetimo, nakon premijere u Zagrebu gdje je Dino Jelusić oduševio kao Freddie Mercury u rasprodanoj Ciboni, Mostar je druga stanica ovog simfonijskog rock spektakla.

Koncert koji će se u petak održati na Kantarevcu ujedno je i bosanskohercegovačka premijera ovog zahtjevnog koncertnog programa pod umjetničkim vodstvom maestra Igora Tatarevića.