Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Sin prezire Woodyja Allena jer vjeruje da je zlostavljao njegovu sestru

woody_allen_gi

Bechet Dumain Allen (19), kći Woodya Allena i Soon-Yi Pervin, prvi put je u javnosti progovorila o optužbama za seksualno zlostavljanje koje su pokrenute protiv slavnog reditelja.

Stala je u očevu odbranu nakon što je Allenov sin, Moses Farrow, optužio svoju sestru Dylan da je lagala o seksualnom zlostavljanju njihovog oca.

Podsjećamo da je Mia Farrow podignula optužnicu protiv Woodya Allena u kojoj tvrdi da je 1992. seksualno zlostavljao njihovu, tada sedmogodišnju kćer, Dylan Farrow.

”Nikada nisam htjela ulaziti u rasprave na društvenim mrežama koje se tiču slučaja mog oca, ali došao je trenutak kada sam shvatila da se mogu i dalje praviti kao da se ništa ne događa ili mogu stati u njegovu obranu. On me uvijek podržavao i volio, a sada je red na meni da mu pružim podršku”, napisala je Bechet u objavi na Facebooku.

Ostali članovi porodice su zauzeli svoju stranu u skandalu pa je tako novinar Ronan Farrow stao u odbranu svoje sestre Dylan, prenosi Fow News.

U svojoj izjavi tvrdi kako vjeruje sestri i majci te kako mu je Allen više puta nudio novčanu naknadu u zamjenu da priča protiv njih.