Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Roan Stone

Sin slavne glumice demantovao glasine da njegova majka izlazi s 38 godina mlađim reperom

sharon12 (1)

Ranije ove godine fotografirani su i viđeni zajedno nekoliko puta. Na jednoj fotografiji reper je zagrlio Sharon, a u isto vrijeme je izvor za PageSix rekao kako su RMR i Stone plesali, družili se i pili zajedno

Prošlog mjeseca krenule su kružiti glasine kako je holivudska diva Sharon Stone (63) ponovno u vezi i to s puno, puno mlađim reperom.

Objavljene su tada zajedničke fotografije glumice i repera, no Stone tvrdi da su samo prijatelji.

Nakon što su njihove zajedničke fotografije uzburkale javnost i potakle glasine kako su u vezi, glumica je poručila da ne izlazi s 38 godina mlađim reperom RMR-om (25), čije se pravo ime još ne zna.

Osim razlike u godinama, još je šokantnije što se RMR i Stone toliko razlikuju. RMR u javnosti nosi fantomku, a zlatni zubi su mu praktički zaštitni znak, dok Stone objavljuje fotografije sa svojim francuskim buldozima i promovira svoje memoare.

Glumica i reper fotografisani su zajedno nekoliko puta. Na jednoj fotografiji reper je zagrlio Sharon, a u isto vrijeme je izvor za PageSix rekao kako su RMR i Stone plesali, družili se i pili zajedno.

Prošli petak su Sharon i njenog sina Roana (21) presreli paparazzi. Pitali su glumicu jesu li glasine tačne, a Sharon i Roan prasnuli su u smijeh.

– Niste mogli pitati smješnije pitanje – rekao im je Roan, prije nego što su otišli.