EJ Johnson

Sin slavnog košarkaša: Mogu biti muževan, mogu biti ženstven, volim sebe kakav jesam

New Project (38)

EJ je dodatnu slavu stekao u reality showu “Rich Kids of Beverly Hills”, nakon čega je zbog velike popularnosti dobio i vlastiti show

Sin proslavljenog američkog košarkaša Magica Johnsona 28-godišnji EJ Johnson snimljen je u jednom od svojih osebujnih izdanja dok se šetao ulicama New Yorka odlično raspoložen i s velikim osmijehom na licu.

Naime, EJ je ovih dana snimljen u minijaturnoj suknji i bijelom rezanom topu koji je otkrio njegov torzo, a cijelu je kombinaciju začinio trendi sunčanim naočalama i dizajnerskom torbicom.

Ovo nije prvi put da mladić plijeni pažnju svojim stilom jer ga često možemo vidjeti odjevena u haljine i kombinacije sa suknjama, zbog čega su čak počela i nagađanja o njegovu spolu.

No, on se na glasine i šuškanja ne voli obazirati, već uživa u svom tijelu i nema u planu mijenjati svoj spol.

“Volim sebe takvog kakvog jesam. Sretan sam i zadovoljan sobom. Uvijek sam govorio da ako se neko ne osjeća dobro u svom tijelu, treba nešto poduzeti u vezi s tim. Ja se ne osjećam kao da sam u pogrešnom tijelu. Osjećam da je ovo tijelo u kojem trebam biti. Ne osjećam potrebu za promjenom. Siguran sam u ono što želim sto posto. Osjećam se ugodno u svojoj koži i volim svoje tijelo”, izjavio je EJ u jednom od intervjua za E!News.

Modom se voli poigravati jer mu dopušta da pokaže svoju mušku, ali onu ženstvenu stranu koje se ne srami.

“Mogu biti muževan, mogu biti ženstven. Mogu raditi što god želim i uspjeti u tome. Ako želim odjenuti haljinu, tada ću to učiniti. Ali ne želim to raditi stalno”, zaključio je.

EJ je dodatnu slavu stekao u reality showu “Rich Kids of Beverly Hills”, nakon čega je zbog velike popularnosti dobio i vlastiti show, a na Instagramu ima vojsku svojih obožavatelja te ga u ovom trenutku prati preko 700 hiljada ljudi.

Magic Johnson EJ-a je dobio u braku sa suprugom Cookie, a osim njega roditelji su i posvojene kćeri Elise, a penziuonisana košarkaška zvijezda ima i sina Andrea iz veze s bivšom partnericom.