SHOWbuzz

godine su neumoljive

Sjećate li se Ivane Banfić? Danas je ne biste prepoznali

30/11/2018

Drugu trudnoću provela je u krevetu, morala da je da miruje svih devet mjeseci, a zbog sina Jana se povukla s javne scene

Hrvatska pjevačica Ivana Banfić je bila jedno od najvećih ženskih imena na estradnoj sceni devedesetih, muškarci su uzdisali za njom, a danas se toliko promijenila da biste je teško prepoznali.

Njena najpoznatija pjesma sigurno je duet s Dinom Merlinom “Godinama”. Posljednjih godina rijetko se pojavljuje u javnosti.

Život joj je u najmanju ruku bio turbulentan, a nakon razvoda i pobačaja odala se alkoholu od kog se i liječila. Ivana Banfić prvi brak je sklopila sa svojim bivšim menadžerom Robertom Magićem, ali razveli su se 2005. godine. Kako se tada pisalo, rastali su se bez teških riječi, uvreda i skandala.

Međutim, pjevačica se tada odala alkoholu, a prijavila se i na kliniku za odvikavanje. S njom je sve vrijeme bio tada već bivši suprug koji joj je pružio punu podršku. Kad se izborila s porokom, u život joj je ušla nova ljubav, a i drugi brak s Krunom Ladišićem, producentom s jedne TV stanice.

Nakon toga željela je da se ostvari kao majka, ali prva trudnoća završila se pobačajem. Drugu trudnoću provela je u krevetu, morala da je da miruje svih devet mjeseci, a zbog sina Jana se povukla s javne scene.

Ivana danas izgleda potpuno drugačije, potpuno se posvetila svojoj porodici.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.