Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
SHOWbuzz

Skandal na izboru za Miss: Dobijale auta i ljetovanja za seks (FOTO)

23/03/2018

Izbor za Miss Venezuele trenutno je u prekidu, a organizatori su pokrenuli internu istragu nakon što su dvije bivše takmičarke izjavile kako su službenici iz organizacije takmičenja nudili automobile i besplatna ljetovanja modelima u zamjenu za seksualne usluge.

Naime, dvije takmičarke, Annarella Bono i Rocio Higuera, međusobno su se sedmicama na Instagramu optuživale i vrijeđale jedna drugu zbog ustupaka dobivenih zbog seksa.

Porodična kompanija Grupo Cisneros, koja drži licencu za izbor za Miss Venezuele, kazala je kako će istražiti jesu li takmičarke prekršile njihov ‘strogi etički kodeks’.

“Sve audicije za miss i mistera Venezuele su privremeno u prekidu”, izvijestili su te napomenuli kako će uz istragu razmotriti i izbor novih članova žirija pošto je skandal šokirao građane te južnoameričke zemlje.

“Venezuelanci mogu biti sigurni da ćemo učiniti sve kako bismo raščistili svaku lošu praksu. Obavezni smo braniti prava i snažiti naše natjecateljice, a izbor za miss oduvijek je služio kao simbol snage venezuelanskih žena.”

A post shared by Rocio Higuera (@rociohiguerar) on

A post shared by Rocio Higuera (@rociohiguerar) on

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.