Ostaje u Kini

Skandal ne jenjava: Jelena donijela odluku “u zadnji čas”

jelena-karleusa-dusko-tosic-ognjen-vranjes

Pjevačica Jelena Karleuša otputovala je u utorak sa kćerkama Atinom i Nikom u Kinu kod supruga Duška Tošića

Skandal u kojem su se našli Jelena Karleuša, Duško Tošić i Ognjen Vranješ ne jenjava. Pjevačica je trebalo ranije da se vrati u Srbiju, ali je zbog krize u braku ostala sa kćerkama u Kini.

Pjevačica Jelena Karleuša otputovala je u utorak sa kćerkama Atinom i Nikom u Kinu kod supruga Duška Tošića nakon što su u javnosti osvanule njene eksplicitne fotografije koje je navodno slala ljubavniku Ognjenu Vranješu. Nakon fotografija osvanule su i poruke koje su fudbaler i pjevačica razmjenjivali, a ona je za to vrijeme u Kini pokušala suprugu da objasni porijeklo prepiski. Iako je trebalo da se vrati zbog snimanja muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, čije je snimanje bilo zakazano za petak, ona to nije učinila. Razlog je, kako Blic saznaje, rođendan Duška Tošića.

– Jelena do sada nije propustila nijedno snimanje takmičenja “Zvezde Granda”, ali je posljednje otkazano upravo zbog nje. Naime, ona je produžila svoj boravak u Kini zbog rođendana supruga. Duško danas puni 34 godine, a zbog krize u braku Jelena je odlučila da sa kćerkama ostane u Kini kako bi sa njim provele taj dan – kaže izvor koji je upućen u cijelu priču i dodaje:

– Još uvijek ne znam kako će oni obilježiti Duškov rođendan, ali je evidentno da je JK tamo ostala kako bi spasla svoj brak, a zatim i poslala javnosti poruku da je sa njom i Duškom sve u redu. Ona će u Srbiju doći krajem nedjelje, jer je sljedeće snimanje poznatog muzičkog takmičenja zakazano za ponedjeljak.

Kako se dalje saznaje, Duško i Jelena se u Kini trude da njihove kćerke ne posumnjaju da se išta loše dešava između njih dvoje.

– Pred kćerkama se ponašaju kao skladan par i trude se da one ne osjete da postoje bilo kakvi problemi. Njih dvoje su i razgovarali o skandalu o kojem bruji cijela Srbija, ali i region, a kako su stvari još uvijek svježe nisu donijeli konkretnu odluku o tome kako će dalje – zaključuje izvor Blica.

Podsjetimo, problemi između Jelene i Duška nastali su nakon Nove godine, kada joj je on uzeo telefon i saznao za njena dopisivanja sa fudbalerom Ognjenom Vranješem.