Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Slavna Beyonce ne krije strije na stražnjici i butinama

beyonce_strije55

I dok internetom kruži vijest kako slavni bračni par Beyonce i Jay Z, planira da kupi luksuznu vilu u Los Angelesu koja košte čak 93 miliona dolara, paparaci ih prate u stopu.

Posljednje fotografije Beyonce i Jay Z stižu nam sa Hawaiima gdje slavni par odmara. Čini se kako im baš i nije smetalo prisustvo fotografa na plaži. Prvo što su fanovi zapazili bilo je da se Beyonce “malo ubucila”.

Na fotografijama su poprilično došle do izražaja strije na njenoj zadnjici i butinama. 34-godišnja pjevačica očito se nije trudila “utegnuti” svoje tijelo za vrele ljetne dane, kako to obično nakon zime rade slavne osobe. Problem s apetitom definitivno nema, pokazuju to fotografije s Hawaiija u galeriji.

Što se tiče luksuzne vile, koja će uskoro da postane dom slavnog para, smještena je na imanju koje se proteže na 8.700 kvadratnih metara, a sama vila zauzima nešto manje od 3.000 kvadratnih metara.

Novi dom slavnog para ima dest spavaćih soba i 20 kupatila, dok glavna spavaća soba zauzima nevjerovatnih 400 kvadrata.

Osim toga, ova vila ima i privatno kino, odvojeni parking za goste, košarkaški i teniski teren, privatnu stazu za pješačenje kao i odvojeni bar.

Vila je nekada bila u vlasništvu Barbre Streisand i početna cijena ovog imanja bila je 150 miliona dolara.