SHOWbuzz

Sienna Miller

Slavna glumica: Bolje i prekinute zaruke, nego tri razvoda

13/04/2022

Trenutno je u vezi s Burberryjevim modelom, 25-godišnjim Olijem Greenom, a za sebe tvrdi kako je "prilično sramežljiva", te da nije osoba koja izlazi na spojeve

Glumica Sienna Miller osvanula je u vrlo glamuroznom izdanju na naslovnici proljetnog izdanja časopisa DuJour, u kojem je ujedno i prekinula šutnju vezano uz nedavni prekid veze sa zaručnikom Lucasom Zwirnerom. Da itekako zna istaknuti svoje vještine modelinga, 40-godišnja glumica je pokazala pozirajući u odvažnoj glamuroznoj haljini iz nove kolekcije modne kuće Gucci.

Iza nje je dosad troje propalih zaruka o kojima se detaljno pisalo, a sad se otvorila i po pitanju prošlogodišnjeg otkazivanja vjenčanja s Lucasom.

“Očito imam dosta iskustva te vrste, postajući itekako poznata u vrijeme kad su tabloidi imali svu moć, a pojedinac vrlo malo. Svako je mogao pisati što god poželi. Bilo je to pravo bjesnilo. Prava groznica ludila”, prisjetila se Sienna.

Naime, poznata je glumica prekinula svoje treće u nizu zaruke, s Lucasom Zwirnerom u januaru prošle godine, nakon samo godinu dana veze, no stvari su vrlo brzo izmakle kontroli.

“Morala sam se nositi sa slomljenim srcem vrlo javno. Nikad nisam bila osoba koja sanja o vjenčanju. Bila sam zaručena nekoliko puta, ali nikad se nisam udala”, ispričala je glumica, te u šali dodala: “Bolje i to nego tri razvoda, barem mislim”.

Trenutno je u vezi s Burberryjevim modelom, 25-godišnjim Olijem Greenom, a za sebe tvrdi kako je “prilično sramežljiva”, te da nije osoba koja izlazi na spojeve.

“Nisam neko ko samo izlazi na spojeve. Nikad nisam bila. Kad sam u vezi, onda sam totalno u vezi. Uz to, prilično sam sramežljiva. Moj život se odvijao na različite načine i pomirila sam se s tim. Moj život nikad nije ni trebao biti ortodoksan”.

Siennin prvi zajednički izlazak s novim dečkom i potvrda ljubavi bio je u februaru na utakmici New York Knicksa.

Oli je prije Sienne izlazio s Adowom Aboah, te odradio i niz glumačkih angažmana. Bio je dijeom američke sapunice “The Bold And The Beautiful”, a sudjelovao je i u filmu Justina Therouxa “The Mosquito Coast”.

Komentari

Autor: jutarnji.hr

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.