Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

godina su neumoljive

Slavna glumica botoksom uništila lice, izgleda poput voštane figure

ryan-meg-hs

Glumicu se već godinama proziva da je išla pod nož, no ona odbija pričati o svojim estetskim zahvatima, a kritike je očito nisu spriječile ni da nastavi raditi na svom izgledu

Nekada poznata holivudska slatkica pretjeranim estetskim zahvatima dovela je izgled svoga lica do neprepoznatljivosti.

Riječ je o 57-godišnjoj Meg Ryan, kraljici romantičnih komedija iz 80-ih i 90-ih, koja je ove sedmice u Holivudu proslavila 30. godišnjicu jednog od svojih najpoznatijih filmova – “Kada je Harry sreo Sally”.

Uz nju, jednu od vodećih uloga u filmu tumači glumac Billy Cristal koji se također pojavio na proslavi godišnjice u jednom losanđeleškom kinu.

No, tema večeri ipak nije bio kultni film, već “zamrznuto” lice Meg Ryan.

Glumicu se već godinama proziva da je išla pod nož, no ona odbija pričati o svojim estetskim zahvatima, a kritike je očito nisu spriječile ni da nastavi raditi na svom izgledu.

Sa zategnutim licem bez ijedne bore te vidno punijim obrazima i usnama, glumica je na eventu izgledala kao voštana figura, a iako se neprestano smijala, njen izraz lica nije se mijenjao.

Osim što je brojnim estetskim zahvatima upropastila svoje lice, šuška se da su je oni koštali i karijere jer je u posljednjih deset godina snimila samo dva filma.