Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Sa suprugom Thomasom Kailom

Slavna glumica Michelle Williams očekuje treće dijete

glumica ss33

Kako godine prolaze, nekako se pitate što bi vam mogle donijeti. Uzbudljivo je otkriti da je nešto što želite dostupno još jednom. Tu sreću imamo ja i moja porodica

Michelle Williams će treći put postati mama. Glumica je nedavno objavila da ona i suprug Thomas Kail očekuju još jedno zajedničko dijete.

Williams je već mama 16-godišnje kćeri Matilde, koju ima iz veze s pokojnim glumcem Heathom Ledgerom, i 2-godišnjeg sina Harta, kojeg dijeli sa suprugom Kailom.

“To je velika radost”, rekla je Williams u intervjuu za Variety.

“Kako godine prolaze, nekako se pitate što bi vam mogle donijeti. Uzbudljivo je otkriti da je nešto što želite dostupno još jednom. Tu sreću imamo ja i moja porodica.”

Iako nije podijelila djetetov spol ni tačan termin porođaja, Williams je otkrila da se beba treba roditi na jesen. Također je priznala kako joj majčinstvo i dalje pomaže da bude kreativna. “Ne postoji ništa što te više čini predanim stvaranju boljeg svijeta od odgoja sjajnog djeteta”, rekla je.

“To je ultimativni kreativni čin. Najuzbudljiviji trenuci života i umjetnosti su oni transcendentni. Imati djecu je jedna takva stvar. Kombinirate svoju DNA s nekim drugim da biste stvorili novi život”, zaključila je.