SHOWbuzz

Sa suprugom Thomasom Kailom

Slavna glumica Michelle Williams očekuje treće dijete

11/05/2022

Kako godine prolaze, nekako se pitate što bi vam mogle donijeti. Uzbudljivo je otkriti da je nešto što želite dostupno još jednom. Tu sreću imamo ja i moja porodica

Michelle Williams će treći put postati mama. Glumica je nedavno objavila da ona i suprug Thomas Kail očekuju još jedno zajedničko dijete.

Williams je već mama 16-godišnje kćeri Matilde, koju ima iz veze s pokojnim glumcem Heathom Ledgerom, i 2-godišnjeg sina Harta, kojeg dijeli sa suprugom Kailom.

“To je velika radost”, rekla je Williams u intervjuu za Variety.

“Kako godine prolaze, nekako se pitate što bi vam mogle donijeti. Uzbudljivo je otkriti da je nešto što želite dostupno još jednom. Tu sreću imamo ja i moja porodica.”

Iako nije podijelila djetetov spol ni tačan termin porođaja, Williams je otkrila da se beba treba roditi na jesen. Također je priznala kako joj majčinstvo i dalje pomaže da bude kreativna. “Ne postoji ništa što te više čini predanim stvaranju boljeg svijeta od odgoja sjajnog djeteta”, rekla je.

“To je ultimativni kreativni čin. Najuzbudljiviji trenuci života i umjetnosti su oni transcendentni. Imati djecu je jedna takva stvar. Kombinirate svoju DNA s nekim drugim da biste stvorili novi život”, zaključila je.

Komentari

Autor: Index.hr

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.