Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

objava na instagramu

Slavna glumica se razvodi, vijest je objavila dva dana prije 12. godišnjice braka

New Project (62)
FOTO: Instagram / @reesewitherspoon

Naš najveći prioritet je naš sin i cijela naša porodica dok prolazimo kroz ovo sljedeće poglavlje

Nakon 11 godina braka se razvode Reese Witherspoon i Jim Toth. Vijest su objavili u zajedničkoj izjavi koju su podijelili u petak na Instagramu, samo dva dana prije njihove 12. godišnjice braka.

“Imamo neke lične vijesti za podijeliti… S velikom dozom pažnje i razmatranja donijeli smo tešku odluku o razvodu. Uživali smo u toliko prekrasnih godina zajedno i idemo naprijed s dubokom ljubavlju, ljubaznošću i uzajamnim poštovanjem za sve što smo zajedno stvorili”, napisali su.

“Naš najveći prioritet je naš sin i cijela naša porodica dok prolazimo kroz ovo sljedeće poglavlje. Te stvari nikad nisu lake i krajnje su lične. Zaista cijenimo svačije poštovanje privatnosti naše porodice u ovom trenutku”, dodali su.

11 godina braka

Bivši par u braku je bio od marta 2011., a u nedjelju, 26. marta proslavili bi 12. godišnjicu braka. Roditelji su 10-godišnjeg sina Tennesseeja. Witherspoon također ima 23-godišnju kćer Avu i 19-godišnjeg sina Deacona s bivšim suprugom Ryanom Phillippeom, s kojim je bila u braku 9 godina.