Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
SHOWbuzz

Slavna manekenka ne krije: Izgubila sam nevinost s 14 godina

13/02/2018

“Prvi seks mi se dogodio na porodičnom odmoru na Bahamima. Osjećala sam se veoma kul”, rekla je manekenka Kate Moss (44).

Moss je ispričala za britanski tabloid Daily Mail da je izgubila nevinost s 14 godina te kako se na putu kući cijelo vrijeme hvalila time.

– Bila sam ushićena i samo o tome pričala, a na aerodromu u New Yorku mi je prišao brat modne agentice Sarah Doukas te me pitao jesam li ikad razmišljala da postanem model – prisjetila se manekenka.

Uskoro je postala dio Doukasine agencije Storm Models koja je osim nje otkrila Caru Delevigne, te brojna druga značajna imena u modnom svijetu. Istakla je kako nikada nije pomišljala da bi mogla biti model.

– Bila sam niska, imala “krive” noge i nakrivljene zube. Niko nije mislio da sam najljepša djevojka u školi. Bila sam i veoma mršava što je bila mana u to vrijeme – rekla je Moss koja je na naslovnici poznatog britanskog Voguea bila preko 30 puta.

Maureen Callaghan je napisala o manekenki biografiju “Champagne Supernovac” opisavši njene navike “razvratni”‘ zabava i uspon kao svjetske modne ikone.

Moss je rekla kako misli da je prerano ušla u manekenstvo gledajući unazad na sve što je prošla. Ne bi dopustila svojoj kćer Lili Grace (15) da napravi isto. Dodala je i kako je nedavno promijenila životne navike, otišla na dijetu i konačno krenula u teretanu.

– Nikad prije nisam jela salate, a sada uživam u njima. Primijetila sam poboljšanje na koži na sebi otkad jedem zdravije – istaknula je manekenka.

Tvrdi da je zavoljela odlaske u teretanu i drago joj je što se na to odlučila.

– Nikad nisam bila jedan od ovisnika o vježbanju. Pri samoj pomisli na to bih se osjećala bolesno – ispričala je Moss koja se nekad borila s ovisnošću o heroinu i fotografi su ju snimili kako ga ušmrkava.

Manekenka je od 2015. u vezi s fotografom Countom Nikolaijem von Bismarckom (30), a s urednikom i osnivačem Dazed Media Jeffersonom Hackom (46) je dobila kćer Lili Grace.

VacayKate via @voguishcat #SICILY

Objavu dijeli Kate Moss Latest ⚡️ (@katemosslatest)

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.