Lana Del Rey

Slavna pjevačica ima novog dečka, već su zaručeni?

Inače, njen novi odabranik je dio muzičkog tria The Johnsons koji čine i njegova braća Chantry i Connor, a Clayton u bendu pjeva i svira gitaru

Nakon što se u emisiji “The Tonight Show Starring Jimmy Fallon” pojavila s velikim dijamantnim prstenom, strani mediji su se raspisali o zarukama pjevačice Lane Del Rey (35) s pjevačem Claytonom Johnsonom (31).

Par se upoznao na aplikaciji za spojeve u avgustu ove godine, a vezu su započeli samo 5 mjeseci nakon što je Lana prekinula sa zgodnim policajcem Seanom Larkinom, piše Daily Mail.

Iako su dosta tajnoviti kao par, obožavatelji su shvatili da su u vezi kada su počeli flertati jedno s drugim na Instagramu, a Lana je već i ranije u svojim storyjima objavila njihovu zajedničku fotku na kojoj nosi prsten nalik zaručničkom.

Del Rey je u prošlosti navodno bila zaručena i za pjevača Barrieja-Jamesa O'Neilla, o čemu se šuškalo 2014. godine no ni te glasine nikad nije potvrdila.

Inače, njen novi odabranik je dio muzičkog tria The Johnsons koji čine i njegova braća Chantry i Connor, a Clayton u bendu pjeva i svira gitaru. Posljednju pjesmu naziva “Call Whenever” objavili su 2017. godine, a od tada nisu objavljivali ništa ni na službenom Instagram profilu benda.