Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Owen Wilson

Slavni glumac još nije upoznao kćerku, bivša ga moli da se uključi

New Project (25)

Trebao bi vidjeti svoju kćerku, nevjerovatna je, zbilja puno propuštaš. Izgleda baš poput tebe

Američki glumac Owen Wilson (50) ima troje djece s tri različite žene, a najmlađu kćerku, jednogodišnju Lylu, rodila mu je 15 godina mlađa glumica Varunie Vongsvirates. U vezi su bili pet godina, a prošle se godine glumac podvrgnuo testu očinstva koji je potvrdio da je upravo on Lylin otac.

Glumica ga trenutno preklinje da se posveti odgoju njihove kćeri. Rekla je kako Wilson uopće ne učestvuje u odgoju kćerkice, a navodno ju nije ni upoznao, piše Daily Mail.

– Finansijski pomaže, ali to nikad nije bilo potrebno – rekla je Varunie i dodala kako je ironično što Owen stalno glumi očeve, a nikada nije vidio malenu Lylu.

– Trebao bi vidjeti svoju kćerku, nevjerovatna je, zbilja puno propuštaš. Izgleda baš poput tebe – poručila je glumica svom bivšem dečku.

Uz Lylu, Owen ima dva sina iz prošlih veza, ali njih redovno posjećuje i održava dobre odnose. S petogodišnjim Finnom kojeg je dobio s Caroline Lindqvist i osmogodišnjim Robertom kojeg ima s Jade Duell, njeguje odnos brižnog oca, no malena Lyla koju je dobio s Varunie zasad nije te sreće.

On je čak na sudu potvrdio da je ne želi vidjeti i da ne želi biti njen roditelj – dodao je izvor.

Wilsonov glasnogovornik nije želio ulaziti u detalje i komentirati ove glasine te je dodao kako se radi o ozbiljnoj porodičnoj situaciji koja bi trebala ostati privatna stvar između Owena i Varunie s kojom je bio u petogodišnjoj vezi.