Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Jim Carrey

Slavni glumac nakon tragičnog gubitka ljubi 22 godine mlađu

carrey3333

Carreyjeva bivša djevojka preminula je u septembru 2015. godine

Nakon tragične smrti bivše djevojke Cathrione White i teških optužbi da je upravo on krivac za njeno predoziranje lijekovima, američki glumac Jim Carrey (56) ponovno ljubi. Na dodjelu Zlatnih globusa na Beverly Hillsu stigao je s 22 godine mlađom djevojkom Ginger Gonzagom (34).

Unatoč teškom razdoblju koje ga je pratilo u posljednje vrijeme, Carrey je izgledao sretno i zaljubljeno u naručju svoje nove djevojke. Ginger je također glumica, a jedna od zapaženijih njezinih uloga je ona u komediji ‘Ted’.

Za američki Extra, glumac je prokomentirao novu vezu i usput nahvalio svoju novu curu.

– Ginger je zaista nevjerovatna žena, veliki je glumački talent i fantastična je djevojka. Sretan sam i zaljubljen, ona je velika ljubav – rekao je Jim.

Podsjetimo, Carreyjeva bivša djevojka preminula je u septembru 2015. godine. Pronašli su je mrtvu u njenom domu u Los Angelesu nakon što se predozirala lijekovima. S Carreyjem je prekinula samo tjedan prije tog čina, a glumac se nedugo zatim suočio s optužbom za njezinu smrt.

Naime, majka preminule Cathrione tada je tvrdila kako je glumac bio taj koji joj je nabavio lijekove bez recepta jer je njemu već ranije spominjala da razmišlja o samoubojstvu. Godinama se borila s kroničnom depresijom.