Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Slavni holivudski glumac boluje od raka grla

val-kilmer

Slavni glumac Val Kilmer boluje od raka grla, otkrio je to njegov prijatelj, također poznati glumac Michael Douglas u emisiji Jonathana Rossa te je natuknuo da “ne izgleda dobro”.

Kilmer je u posljednje dvije godine u više navrata hospitaliziran, ali u nekoliko je navrata negirao tvrdnje da boluje od karcinoma, piše Daily Mail.

Ross je pitao Douglasa o njihovom zajedničkom snimanju filma “Duh i tama” (‘The Ghost And The Darkness’) iz 1996.

“Film nije ispao uspješan kako sam se nadao, ali odlično smo se zabavljali na snimanju. Val je fantastičan tip koji se bori s istom bolesti s kojom sam se i ja borio (rak grla) i situacija ne djeluje dobro. Molim za njega. To je i razlog zašto dugo niste čuli ništa o njemu”, rekao je Douglas.

Glasine o slabom zdravstenom stanju Vala Kilmera krenule su prošle godine nakon što je glumac snimljen s elektrolarinksom (pomagalo koje kod takvih pacijenata proizvodi elektronički zvuk i oblikuje glas). Prije godinu dana Kilmer je na Facebooku negirao da se liječi od raka grla.

Radar je početkom ove godine objavio da je glumac hospitalizovan, da se nalazi na intenzivnoj njezi te da “jedva govori”.

“Hvala vam na podršci i ljubavi. Kruže glasine da mi opet nije dobro i da sam u bolnici što apsolutno nije istina. Bio sam u bolnici gdje su potvrdili da nemam rak grla niti infekciju”, napisao je Kilmer.