Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Jason Momoa i Lisa Bonet

Slavni par se razišao nakon 16 godina

momoa bonet33

Bonet se proslavila kao Denise Huxtable u hit seriji iz 1980-ih The Cosby Show, a od Momoe je starija 12 godina

Jason Momoa i Lisa Bonet prekinuli su nakon 16 godina. Slavni glumački par vijest je potvrdio putem društvenih mreža.

“Svi smo osjetili pritisak i promjene ovih transformacijskih vremena. Revolucija se odvija i naša porodica nije izuzetak. Osjećala je i rasla zbog seizmičkih pomaka koji se događaju”, stoji u izjavi.

“I tako, odlučili smo podijeliti vijest da se razilazimo u braku.”

Momoa i Bonet u braku su bili četiri godine, a zajedno su bili više od desetljeća.

“Ne dijelimo ovo jer mislimo da je vrijedno objave u vijestima, nego da bismo dostojanstveno i pošteno mogli nastaviti sa svojim životima”, dodali su.

“Naša je odanost nepokolebljiva ovom svetom životu i našoj djeci. Učimo djecu što je moguće, da žive molitvu. Nek ljubav prevlada. J&L”, zaključili su.

Par se navodno upoznao u jazz klubu 2005. godine, mnogo prije nego što je Momoa postao poznat glumeći Khala Droga u Igri prijestolja. Bonet se proslavila kao Denise Huxtable u hit seriji iz 1980-ih The Cosby Show, a od Momoe je starija 12 godina.

“Kad sam imao 8 godina, vidio sam je na TV-u i pomislio: Mama, želim takvu jednu,” rekao je Momoa Jamesu Cordenu u intervjuu iz 2017.

Prvo zajedničko dijete, kćer Lolu, dobili su 2007. godine. Godinu dana kasnije rođen im je sin Nakoa-Wolf. Momoa je pomogao odgojiti Bonetinu kćer, glumicu Zoë Kravitz, iz njenog ranijeg braka s glumcem Lennyjem Kravitzom.