Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Slavnom glumcu zbog problema sa jetrom prognoziraju još godinu života

chevy-chase

Chevy Chase, prema pisanju američkih medija, početkom septembra prijavio se u kliniku za odvikavanje od alkohola, a sad jedan doktor tvrdi da, ako se ne podvrgne transplantaciji jetre, ima još godinu dana života, piše RadarOnline.

Na odvikavanje se legendarni američki glumac navodno prijavio tokom snimanja filma “Dog Years”, a boravio je u istoj klinici u Minnesoti gdje se liječio i pokojni glumac Robin Williams. Njegov glasnogovornik tvrdio je kako je Chevy Chase u kliniku otišao samo kako bi došao do najbolje “verzije sebe”, no na internet su procurile snimke iz rehabilitacijskog centra koje govore drugačije.

via GIPHY

Šokantnu tvrdnju da je zvijezda filmova kao što su “Caddyshack”, “Godišnji odmor snova” i “Najluđi Božić” te recentne uspješne serije “Community” na rubu, iznio je doktor koji je pregledao snimku i uznemirujuće fotografije koje je RadarOnline također objavio.

O zdravstvenom stanju glumca progovorili su i pacijenti koji su s njim boravili u istoj klinici za rehabilitaciju. “Vrlo je neuredan, neobrijan i ne izgleda uopće dobro”, tvrdi izvor. O svom stanju glumac je otvoreno razgovarao s pacijentima te im otvorio dušu. Otkrio im je da su mu jetreni enzimi visoki, a uzrok čega može biti ciroza.

“Kombinacija viška kilograma s pretjeranom kombinacijom alkohola znak je da je u krajnjoj životnoj opasnosti”, zaključio je njujorški doktor internist Stuart Fischer. Voljeni glumac s ovisnošću se bori već desetljećima, a prvi put na odvikavanju je bio 1986. No, izvor blizak glumcu tvrdi da i dalje ne shvaća ozbiljnost situacije te se i dalje zabavlja s djevojkama i ne prestaje izlaziti.