Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

nicki minaj

Slavnu repericu gađali tokom koncerta, on je odmah uzvratila

niki minaj
FOTO: Screenshot

Ovo nije prvi put da je neki izvođač tokom koncerta napadnut predmetom koji je bacio preuzbuđeni obožavatelj

Na muzičkim koncertima u porastu je užasan trend. Naime, brojni fanovi bacaju predmete na pozornicu dok izvođači nastupaju, a reperica Nicki Minaj posljednja je žrtva.

Tokom subotnjeg koncerta u Detroitu, kojeg je održala u sklopu svoje svjetske turneje Pink Friday 2, neko je narukvicom gađao repericu dok je izvodila pjesmu Starships. Reperica ju je izbjegla jer se sagnula, a onda ju podigla i bacila nazad u publiku.

Ne zna se je li pogodila nekog u publici, ali čini se da ovaj potez obožavatelja pjevačicu prilično razljutio. Premda je nakratko prekinula nastup, koncert je ipak održala do kraja, ali se udaljila s tog dijela pozornice.

I druge zvijezde susrele su se s ovakvim ponašanjem fanova

Ovo nije prvi put da je neki izvođač tokom koncerta napadnut predmetom koji je bacio preuzbuđeni obožavatelj.

U junu prošle godine Bebe Rexhu je obožavatelj pogodio mobitelom u lice, nakon čega se od bolova srušila na pozornicu, a kasnije je pokazala modricu ispod oka koju je zadobila od udarca.

U julu 2023. Harry Styles je pogođen u oko predmetom koji je bacio obožavatelj tokom njegovog koncerta u Beču. Pjevač je viđen kako se previja od boli i drži se za lice dok je odlazio iza pozornice. Istog mjeseca, reper Lil Nas X zamalo je pogođen seksualnim pomagalom dok je nastupao u Švedskoj. Također, nedavno je obožavatelj pjevačicu Oliviju Rodrigo udario buketom cvijeća u glavu tokom koncerta u New Yorku.