Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Tragedija

Smrt Playboy modela u Srbiji: “Pomagaj, uzela je previše droge”

Ivana Mlađović (3)

Ivana se predozirala u subotu uveče u kući svog prijatelja kod kog je kobne noći ostala da prespava sa vjerenikom

“Pomagaj, uzela je previše droge”, rekao je svom prijatelju Miloš Kovačević, vjerenik Playboy modela Ivane Mlađović (30), kada ju je u subotu pronašao mrtvu pored njega u sobi.

Ivana se predozirala u subotu uveče u kući svog prijatelja kod kog je kobne noći ostala da prespava s vjerenikom.

Miloš Kovačević, koji je takođe kobne večeri konzumirao drogu, pronađen je u nesvijesti kako leži pored nje.

Kako je za Alo ispričao otac njihovog prijatelja u čijoj je kući došlo do tragedije, A. N. je zatekao mrtvu Ivanu kada je ujutru primjetio da ne ustaju iz kreveta.

– Došli su na jednu noć, kasno uveče, a kada je trebalo da legnu, ostavio ih je. Posljednji put ih je vidio u kupatilu, pa je otišao u krevet, jer je pretpostavio da će i oni spavati. Međutim, ujutro je Ivana bez znakova života ležala u sobi. Moj sin je pozvao Hitnu pomoć – otkrio je otac A. N.

Kako Blic saznaje, kada ih je A. N. zatekao, Kovačević je kratko uspio da izgovori: “Pomagaj, uzela je previše droge”.

Hitna pomoć je Kovačevića hitno prevezla u bolnicu.

No, tamo su ljekari mogli samo da konstatuju smrt mladog Playboy modela.

Vjerenik ovisnik

Vjerenik je u Kragujevcu bio zaposlen kao taksista, a kako pričaju mještani, bio je poznat kao ovisnik od droge.

Tijelo nesretne djevojke poslato je na obdukciju. Nakon toksikoloških nalaza znaće se tačan uzrok smrti. Sumnja se da je preminula od velike doze heroina.

Otac mladića u čijoj kući je Ivana preminula, rekao je da ne zna odakle se ona i njen vjerenik poznaju sa njegovim sinom. Pretpostavlja da su počeli da se druže u bolnici.

– Moj sin je bio heroinski ovisnik i bio je na liječenju. Uspio je da se skine sa droge, ali je ostao na metadonskoj terapiji. Pretpostavljam da se sa njima upoznao tamo i da to prijateljstvo datira iz bolnice. Čuo sam da se Ivana liječila, pa su vjerovatno i na nju tamo naišli – rekao je on.

Epizodna uloga

Kako je dodao, ne vjeruje da bi njegov sin dozvolio da spavaju u njegovoj kući da je znao da će uzimati heroin.

Preminula Ivana Mlađović je rodom iz Kosovske Mitrovice. Imala je epizodnu ulogu u popularnoj seriji “Selo gori, a baba se češlja”, reditelja Radoša Bajića.

Inače, Ivana je bila jedna od finalistkinja prvog izbora za “Plejboj djevojku godine” u Srbiji. Tada je pobjeda pripala Soraji Vučelić. Mlađović je nakon toga insistirala na tome da je takmičenje bilo namješteno.