Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Snoop Dogg: Princ Harry pokazao je kako ima velika m***

snoop

Na svakom vjenčanju članova visokog društva očekuješ da će pozvati američkog predsjednika. I, znate, Trump sigurno očekuje pozivnicu, ispričao je reper Snoop Dogg (46) za britanski tabloid Daily Star.

Amerikanac je komentirao odluku princa Harryja (33) i bivše glumice Meghan Markle (36) da ne pozovu predsjednika Trumpa (71) na svoje vjenčanje koje će biti 19. maja.

– Moj dečko Harry ima stvarno dobar ukus. Pokazao je kako ima velika m*** jer ga nije pozvao – istaknuo je Snoop Dogg kojemu je pravo ime Calvin Cordozar Broadus Jr.

Reper je dodao kako je princ tako stekao veliko poštovanje od njega i velikog broja ljudi koji žive u Americi. Trump je svojevrmeno komentirao Harryja i Meghan i rekao kako su krasan par.

– Želim im da budu sretni, stvarno želim da budu sretni – ispričao je tada američki predsjednik.

Trump se znao šaliti na račun kraljevske porodice i jednom je spomenuo kako je mogao spavati s pokojnom princezom Dianom. Kada su u javnost procurile fotografije vojvotkinje Kate Middleton (36), na Twitteru je napisao kako se nije smjela golišava sunčati.

Iz Palače Kensington su objasnili kako nijedan političar neće dobiti pozivnicu za kraljevsko vjenčanje uključujući i bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame s kojim se princ često susretao te britansku premijeru Theresu May.