Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Sofia Vergara oduševila milione fanova fotografijom iz mladosti

sofia-vergara

Glumica Sofia Vergara (45) proslavila se kao 17-godišnjakinja kada je u rodnoj Kolumbiji snimila reklamu za američko gazirano piće. Za 30 sekundi “skakutanja” u kupaćem kostimu dobila je, kako kaže, smiješnu cifru s obzirom da danas slovi kao jedna od najplaćenijih glumica čije se bogatstvo procjenjuje na 120 miliona dolara.

Vergari su se nakon toga zaredale poslovne ponude, a najviše one iz svijeta mode. Zvijezda “Moderne obitelji” skidala se i reklamirala donje rublje i kupaće kostime. Zbog toga je prekinula studij stomatologije koji je pohađala tri godine.

Sofia se ovih dana prisjetila tog perioda, pa je prijateljima pokazala fotografiju iz mladih dana kada je bila plavuša.

– Ovo je bilo 90-ih na plaži u Miamiju. Inače sam prirodna plavuša, kao i moji rođaci, ali su mi u Hollywoodu preporučili da potamnim kosu kako bi bila prava latino žena – rekla je glumica.

#tbt the 90’s Miami?☀️??

Objavu dijeli Sofia Vergara (@sofiavergara)

Nekoliko godina kasnije se i preselila u grad na Floridi kako bi se maknula od tragedije koja je zadesila njezinu porodicu. Njezin stariji brat Rafael ubijen je 1998. tokom pokušaja otmice, a mlađi brat Julio također je imao problema sa zakonom, o čemu Kolumbijka ne voli pričati.

Sofia se u međuvremenu udala s 18 godina za Joea Gonzaleza (45), prijatelja iz srednje škole, a rastala dvije godine nakon. S njim ima sina Manola (25) kojeg je nazvala po fiktivnom liku iz filma “Lice s ožiljkom”.

Manolo danas majku voli pratiti na svim javnim događanjima, na koje ne stigne otići njezin suprug Joe Manganiello (41).

Vergara i Manganiello u braku su od 2015., a zaručili su se u kući na Floridi gdje često odlaze na odmor. Njihovo vjenčanje koštalo je tri miliona dolara.

@vanityfair party. @ralphandrusso @lorraineschwartz ❤️❤️❤️

Objavu dijeli Sofia Vergara (@sofiavergara)

Kolumbijka je svojedobno ispričala kako nije htjela biti u vezi s Manganiellom jer joj se nije dalo “boriti” s njegovim obožavateljicama.

– Odbijala sam otići s Joeom na spoj. Mislila sam da sam prestara kako bi podnosila sve te žene koje pate za njim i žele biti u njegovoj blizini – objasnila je. Govorila je Manganiellu da je previše seksi za nju, a drago joj je što mu je kasnije ipak dala šansu.