Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Sofia Vergara želi smanjiti svoje grudi

Sofia Vergara

Sofia Vergara nedavnom je u intervjuu za The Edit, progovorila o svom izgledu, te privatnom životu. Iako se žene i muškarci diljem svijeta ne mogu nadiviti njezinom seksi izgledu, 43-godišnja zvijezda serije “Moderna porodica” otkrila je kako ne voli gledati kako stari.

“Gledanje sebe kako starim na ekranu je užasno. Nema ničeg što me više uzrujava od gledanja prvih epizoda serije i gledanja toga kako izgledam sada, sedam godina kasnije. Bit ću jako tužna kada jednom prestanu zviždati za mnom. Već sam sada tužna, jer su me muškarci počeli zvati gospođo”, kazala je slavna Kolumbijka.

“Ljudi često govore da uvijek nosim istu stvar na crvenim tepisima, ali ja poznajem svoje tijelo, posebno moje grudi, koje izgledaju kao grudi striptizete. Baš zato što su prave, one su posvuda pa mi trebaju haljine koje imaju strukturu i oklop”, našalila se u svom stilu.

“Toliko se toga događa pod mojim haljinama pa krvarim nakon svake ceremonije. Za 10 godina mislim da bi bilo dobro smanjiti ih, kako ne bi ostala s izgledom stare striptizete”, zaključila je Sofia.

Glumica je otkrila kako sa suprugom Joeom Manganiellom planira djecu.

“Ne bih imala ništa protiv još jednog djeteta. Moj suprug je mlađi od mene i naravno da želi djecu pa trenutno raspravljamo o tome. Ideja da sve to prolazim još jednom me nimalo ne plaši”.

Glumica iz prvog braka sa Joeom Gonzalezom ima sina Manola (23).