Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Srčani udar ili “rampa” kraljevske porodice: Otac Meghan Markle neće na svadbu!

thomas-markle-meghan

U zadnjim danima prije vjenčanja, Meghan Markle ipak će se morati uhvatiti u koštac s neočekivanim problemima. Naime, njen 73-godišnji otac Thomas Markle rekao je kako neće doći na vjenčanje zbog toga što je prije samo šest dana imao srčani udar.

Dodatni razlog (mnogi smatraju i ključni) zašto Thomas Markle neće biti na vjenčanju je to što je, uprkos preporukama kraljevske porodice da se poštuje privatnost mladenaca, primio novac od paparazza za fotografije koje su slikali po njegovoj narudžbi. Svoj je dogovor s paparazzima (po kojem je zaradio 100.000 funti) Thomas Markle pokušao odbraniti činjenicom da je na dotadašnjim fotografijama izgledao neuredno, pa je jednostavno želio da javnost dobije bolju i precizniju sliku o njemu.

Posebno ga je uznemirila fotografija na kojoj kupuje pivo jer inače nikad ne pije. Piće je navodno bilo za nekog drugog.

Prema Daily Mailu, Thomas Markle nikad nije potražio liječničku pomoć zbog svog navodnog srčanog udara.

Thomas Markle trebao je biti uz svoju kćer u subotu, no čini se kako na kraju ipak neće putovati u London, već će ostati kod kuće u SAD-u. Meghanina majka Doria Ragland u subotu će biti uz nju i ona će je otpratiti do oltara.