upecala pravog

Srpska pjevačica se pohvalila: Johnny mi je dao svoju mail adresu

depp ivana 3

Na Instagramu je objavila njihovu zajedničku fotografiju, a mnoge djevojke su joj u komentarima napisale da su ljubomorne na nju

U isto vrijeme na istom mjestu, napisala je srpska pjevačica i članica grupe “Hurricanne”, Ivana Nikolić prva je osoba koja je “upecala” pravog Johnny Deppa (55) u Beogradu. Kako su se u gradu povodom snimanja filma “Minamata” pojavila čak tri dvojnika glumca, mnogi nisu bili sigurni je li s Ivanom pravi onaj ili “krivi”.

– Prišla sam mu i zamolila ga da se slikamo. Sjedio je preko puta mog stola. Sigurnost za mene u tom trenutku nije bila problem – objasnila je Nikolić za Kurir.

Dodala je da se pohvalila kako njen bend često svira na Karibima te su razmijenili mailove.

– Bio je jako pristojan i uljudan. Nadam se da ćemo se sresti još jednom i da će imati prilike nastupati s nama – ispričala je pjevačica.

Na Instagramu je objavila njihove zajedničke fotografije, a mnoge djevojke su joj u komentarima napisale da su ljubomorne na nju.

Nedavno su na društvenim mrežama “osvanule” i Deppove fotografije sa seta. Na njima je holivudski glumac gotovo neprepoznatljiv, a to je zbunilo i njegove obožavatelje koji su ga jedva prepoznali.

Po mišljenju mnogih, jedan od najzgodnijih američkih glumaca na setu filma izgleda drugačije. Udebljao se, pustio je bradu i samo pojedinci bi ga na cesti mogli prepoznati.

Depp je odsjeo u penthouseu luksuznog beogradskog hotela u kojem na raspolaganju, između ostaloga, ima i vlastiti ulaz u kompleks te vlastito osoblje koje je doveo sa sobom.